Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Moll/ XL
Moll crown maxi i 18k rödguld med en vit diamant. Denna ring är i bredd 5mm och med en maffig godstjocklek på 3mm! Maxade ringar i rödguld. kan även beställas i gult guld eller rosé. Även ytan kan ni påverka efter önskemål, alltifrån mycket grovfilad och fasetterad till mjukpolerad och slät. Blank eller matt...Platina och palladium kommer stort nu! Otroligt fin lyster med vacker färg. Snyggt till vita diamanter!Olika metaller trivs bäst i lite olika ytbehandlingar. Platina, palladium och vitguld gärna vill ha en lite blankare touch för att komma i sin rätta dager. Skriv en rad, ring eller titta in så kan vi diskutera kring just era ringar!Fräcka ringar för den som vågar! Ytan kan vara fasetterad som på bild, eller mer mjukt polerad. Moll/XL i bredd 5mm med en moll Plain i 4mm.
Bilden visar en vit diamant, men även hampagne diamant är vackert till. Gul-brun i sin ton.
Moll/ Low setting
Bulliga och mulliga ringar, som ger ett charmigt men maxat intryck. Dessa är i 18k rödguld, kan även beställas i rosé eller gult guld. Bredd 5mm resp. 4mm.     Vit diamant i läckert överdimentionerade klor tillsammans med en Moll Plain. Smaskigt!
 • Moll/ XL

  Maffigaste och kaxigaste ringen! Trots att klorna är överdimensionerade med en höjd på 9.5mm över ringskenan och 4.5mm i diameter på klorna, är den mjuk och fin att bära! Denna ring är mer än en vigselring, den blir en smycke som sticker ut och tar sin rättmätiga plats! Alla ringar tillverkas helt för hand, så mått och ytstruktur går fint att diskutera och anpassa unikt för just Er! Missa inte fler modeller till höger i detta galleri, använd pilarna! Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma.

  Skicka förfrågan

 • Moll/ Low setting

  Lika maxade klor som Moll Maxi Crown, men inte fullt så höga. Bygger 6.5mm över ringskenan. Detta är en riktigt maffig och läckert bullig ring. Fräck och bekväm! Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma.

  Skicka förfrågan